Hjemmesykepleien har vært her to dager på kort tid og lagt igjen noen bandasjer til meg. Det ser ut som om jeg kan få noen der inntil jeg får et vedtak hos Helfo.

Jeg har også oppdaget at jeg har brukt den ene bandasjen som heter Jelonet feil. Jelonet er den hullete bandasjen som jeg fikk på radiumen som jeg liker så godt fordi den ikke fester seg så godt til såret. Men selve bandasjen ligger inni et plastomslag som jeg ikke har oppdaget før nå. Jeg har brukt hele plastomslaget noe som har blitt veldig stivt og den ville ikke ligge på plass. Jeg har ikke skjønt at jeg måtte åpne opp for å finne bandasjen. Når hjemmesykepleien fortalte meg det ble alt straks mye lettere og mer skånsomt for såret.
Utenpå Jelonet bruker jeg bandasjen Melolin eller babyserviettene for å hindre væske i å komme på klærne.

Det som likevell måtte sette seg fast i huden løsner jeg med å sprøyte masse vann på selve bandasjen med en sprøyte. Da er den lettere å få av.

Hjemmesykepleien har tilbudt seg å komme innom hver dag for å hjelpe meg med å skifte bandasjer. Men foreløpig synes jeg nå det går greit å skifte dem selv. Disse bandasjene er nok noe jeg må godta å leve med resten av tida. Det blir nok uansett ikke noen rekonstruksjon til nytt bryst.