Siden forrige gang så har det ikke rent mere blod det såret på kulen. Ser ut som om det vil renne fra flere kuler etterhvert når som helst. Kulene er veldig røde og opphovne.

Jeg ble enig med smertelegen på fredag om å øke dosen på Sarotex til 20 mg som jeg får mot smertene i beinet. Beinet kan være helt fint i løpet av dagen med bare litt murring, men når jeg skal legge meg, kommer smertene. Da må jeg ta ekstra smertestillende for å få sove. Smertelegen skal ringe meg på mandag igjen, og jeg kan tenke meg at han kommer til å si at vi skal øke til 30 mg med tabelettene.

Jeg skal ha MR undersøkelse i morra, og jeg gruer meg helt forferdelig. Jeg prøver å ikke tenke så mye på det, prøver å bare å tenke at fort inn og fort ut. Jeg skal iallefall prøve å “dope” meg litt ned den morran. Jeg kommer til å ta tre Sobril. Forrige gang når jeg ikke greidde å ta MR tok jeg bare èn Sobril og den virket omtrent ingenting. Å ta den MR`en så så superviktig, så jeg må prøve alle midler for å få det til.