I går var jeg hos en lege her i Skien som er spesialist på smertelindring. Vi gikk igjennom medisinene mine og hva vi kan gjøre for å smerterlindre meg best mulig mht. beinet.

Jeg fikk en ny type tabelett som jeg skal prøve som heter Sarotex. Foreløpig så har den ikke virket helt etter planen. Legen ringer meg i morra for å høre hvordan den har virket. Hvis det ikke har noen funksjon blir dosen justert opp. Virkningen at tabeletten skal komme veldig raskt. Om dagen kan det være kun murring i beinet, men så blir det værre når jeg legger meg for natta.Derfor skal jeg ta tabeletten to timer før jeg legger meg.

I går oppdaget jeg et lite sår på den ene kulen på brystkassa. I dag morres gikk det hull på den og det blødde såpass at det rant litegrann. Jeg ringte hjemmesykepleien for jeg ville dem skulle vise meg hvordan jeg kan bandasjere dette. Jeg kan ikke ha noe teip over området som er sårt. Hun kom etter ca. 45 minutter og hun hadde med seg litt forskjellig som jeg kan bruke. Hun hadde bl.a. med seg en nettingtruse som hun klipte opp i skrittet og som jeg tredde over hodet. Den går da rundt hele overkroppen med en liten lapp inni trusa over selve såret. Den er veldig tøyelig og presser ikke så mye over såret.

Samtidig med dette bekymrer jeg meg veldig for det andre brystet som bare vokser, det er steinhardt og stort. Jeg går bare å venter på at det vil begynne å renne noe derfra også.

I dag skal jeg til tannlegen. Det er en generell årlig sjekk samtidig som det er en grei sjekk å ta mht. Zometaen som jeg tar hver tredje uke som kan gi komplikasjoner ved store inngrep i munnen.