Nå har jeg såpass med tid igjen etter en del behandlinger, så igår var jeg hos fysioen. Jeg hadde taxi,for jeg har lånt bort bilen. På veg til fysioen ble taxisjåføren stoppa i fartskontroll. To prikker i kortet. Sjåføren var veldig høflig og beklaget at vi ble stoppet overfor meg. Nei, det går greit for meg, sa jeg, det er værre for deg….. Smilefjes. For jeg rakk fysiotimen uansett jeg. Taxisjåføren som kjørte meg hjem kjørte omveier og skogsveier for å unngå nevnte kontroll fordi han har ikke gyldig oblat på skiltet sitt. Jaja. Litt av hvert i drosjenæringa….. Smilefjes

Beinet slår seg vrang fremdeles. I forrigårs var det så ille som det aldri har vært før. Da måtte jeg ha hjelp til å legge meg i senga for kvelden. Smertene var nesten ikke til å holde ut. Nå ser det ut til at det blir en ordning, kanskje. For det første har jeg fått kortison (Medrol) som skal hjelpe på smertene. Og Torunn på pallatiav har ordnet en time hos en lege som er spesialist på smertebehandling. Forhåpentligvis får jeg den timen i dag.

Brystet mitt har over helga blitt mer hovent og det er det fremdeles, og så er det lillaflekkete. Det blir nok sett på etterhvert det også, men først er det beinet som har førsteprioritet.