Foreldrene mine har vært her snart en uke og jeg har hatt veldig god hjelp av dem.

Men her på torsdags kvelden og natt ble mamma lagt inn på sykehus med forstoppelse. Hun har hatt problemer med maven og tarmene i mange år, men denne gangen ble det værre enn det har vært før. I dag kommer hun hjem på perm før hun skal tilbake og ta noen undersøkelser.

Jeg er redd for at tiden hos meg har stresset henne for mye opp og gjort maveproblemene hennes værre. Jeg har veldig dårlig samvittighet for det.

Beinet mitt murrer litt innimellom, men etter at jeg begynte med nervetabelettene har det blitt mye bedre. De siste to dagene har brystet mitt blitt større og området med kulene svir mye. Jeg går ikke på noe cellegift nå, og det uroer meg å ikke ha noe i kroppen.

Tiden som er værst er om morran når jeg står opp. Da har jeg vondt over hele kroppen.  Da kommer jeg ikke igang før jeg har fått tatt tabelettene mine og de har begynt å virke. Og så er det ille om kvelden når depottabelettene har sluttet å virke. Da blir det også vondt i hele kroppen. Det blir ikke så sene kvelder på meg. Jeg tar heller tabelettene mine og går og legger meg.