Her er dagens blanding av Budwig-dietten. Det er cottage chesse, linfrøolje og litt av hjemmelaget stikkelsbærsyltetøy som jeg har fått av min søster ( for å sette litt smak på blandingen).

031

Jeg har ikke så mye cottage cheese igjen, så det ble litt mindre enn det jeg vanligvis bruker. Jeg tar ikke så mye jeg egentlig skulle ha tatt, for jeg greier ikke å spise så mye. Men jeg tenker at litt er bedre enn ingenting. Vanligvis bruker jeg to spiseskjeer cottage cheese og rundt to spiseskjeer linfrøolje og nesten to spiseskjeer syltetøy. Kanskjer blir det mulig å øke dosene etterhvert når jeg blir vant til den vanen å ta denne blandingen. Det er det som er planen iallefall.

Denne blandingen pisker jeg sammen med en visp og så legger jeg det på brødskiva. Å vispe dette godt er vist viktig, men jeg prøver med manuell visp. Å bruke elektrisk stavmikser synes jeg blir et strev med at blandingen henger seg fast i kniven. Mulig jeg kan tynne det ut med vann eller annen væske?

032

Linfrøolje som jeg bruker. Kjøpes på Helsekosten.

I dag har hjemmesykepleien vært innom. Hun fikk kopier av resepter på næringsdrikker og næringsshotter, så leverer hun dem til noen her i byen som leverer dette på døra hos meg. VELDIG kjekt når jeg ikke er i form til å komme meg på apoteket selv. Så kan hun også sende inn søknad om forskjellige hjelpemidler fra Hjelpemiddelsentralen – alt fra sittestol i dusjen, støttehåndtak til doen, hjelpemidler på kjøkkenet, puter, senger, stoler  – you name it.

Matlysten er ikke så god. Uansett type mat frister ikke, så det er en greie hver dag det der med å få i seg mat og næring. Næringsdrikker vil hjelpe utrolig mye på det. Setter utrolig pris på all hjelp mht. praktiske ting, det letter min hverdag utrolig mye.

Formen er litt bedre i dag enn i går. Hjemmesykepleien sa jeg så godt ut. Så denne helga har jeg planer om å komme meg litt ut av huset. Må handle litt praktisk både til huset og barna.