Det var deilig å komme seg hjem noen timer i går. Tida gikk så fort. Rakk nesten akkurat å få laga middag og spist desserten før jeg måtte tilbake. Nå var det ikke jeg som laga middagen.Jeg hadde min kjære mor til å hjelpe meg med det. Rødt hjerte

I dag er det søndag. Ikke akkurat min favorittdag i uka. Det er regn. Men jeg ser på TV og prøver å få tida til å gå. Feberen min er på like over 37 grader nå, altså så har jeg ikke feber.  Formen er ganske grei, smertene er under kontroll, jeg sover mindre og da blir det fort litt mer kjedelig også. Tenker på fin familie som er i familiebursdagssamling i dag.

Torunn fra palliative teamet har vært og besøkt meg hver dag på sykehuset siden vi hadde møtet hjemme hos meg på tirsdag. Vi snakker om alle ting, hun ordner opp både med smertelindring, resepter på næringsdrikker, prating om ting som er vanskelig og hun er en veldig god støtte.

Jeg har akkurat gått opp til 60 mg på depottabl Dolcontinen. Det er veldig høyt sprang synes jeg fra 30 mg  opp til 40 mg like før jeg ble lagt inn. Legen symes jeg burde øke mer og gikk opp til 60 mg. Det fungerer veldig fint altså. Smertene er mer under kontroll, jeg har ikke smerter på morran og kvelden slik jeg hadde før, og jeg bruker ikke morfin 10 mg i tillegg i det hele tatt og mindre Paracet. Men jeg blir litt ør på morran, jeg sover lengre og trenger litt tid på å komme igang. Jeg skal snakke med legen i morra om dosen – om vi kanskje skal gå ned til 50 mg. Men vi får se. Jeg har en veldig god smertelindring nå.