Nei, jeg kommer iallefall ikke hjem i dag. Jeg har lyst å hjem i morra fredag så jeg kommer hjem til helga. Legen som var her akkurat synes fredag var litt tidlig. Det har med antibiotikabehandlingen å gjøre. Men han kunne bytte type antibiotika, en type som jeg kun får en gang i døgnet. Da kan jeg reise hjem på fredag og komme nedom sykhuset kun for å få antibiotikaen. Jeg gjør gjerne det for å få reist hjem i helga.

Feberen svinger litt enda. I dag morres var den 37,9. CRP`en var gått litt opp igjen. Så lenge jeg får Paratcett stikkpille og 10 mg morfin fire ganger daglig og litt kvalmestillende, går det ganske greit.

Matlysten min er elendig, men de prøver så godt de kan å finne på noe som kan smake. For noen dager siden fikk jeg imeg kun 800 kalorier på et døgn. Jeg bør ha i meg rundt 2000 kalorier på det døgn. Men nå får jeg næringsdrikker, næringsshotter ( 20 ml med jordbærsmak og med 120 kalorier i som skal taes som en shot) og alt av hva jeg måtte ønske av mat. I dag morres stekte de ostesmørbrød til meg. Det gjelder å finne på noe som frister og smaker som magen vil holde på. Jeg må jevnlig ha kvalmestillende ellers så kommer noe opp igjen.