Det skjedde som jeg frykta egentlig. Jeg ble lagt inn på fredags kveld med feber 38,3. Fortsatt ligger jeg på sykehuset. Jeg var bare en liten tur hjemme i går på perm da vi hadde møte hjemme hos oss med palliativt team.

Feberen sier legene er pga bivirkninger av kurene, bivirkninger av Neulastasprøyta og at kroppen har vært så sliten og motagelig. I tillegg har jeg et virus litt nede i halsen rundt stemmebåndene. Birkningene er influensalignende symptomer som kan bringe med seg feber.

De Neutrofile har gått ned siden fredag på  da 7,4 til i går 0,9. CRP har gått opp fra 34 til i går 134. Jeg får selvfølgelig mye antibiotika. Hvis CRP`en har gått ned i dag kan jeg reise hjem i morra. Men legene på se på blodprøvene mine først.

Jeg har vært forferdelig slapp veldig lenge nå. Lenge før jeg ble lagt inn. Men akkurat nå er jeg ikke så forferdelig slapp. Jeg har en forferdelig dårlig matlyst og spiser litt lite. Men jeg får både energidrikker og energishotter som skal gi masse kalorier og næringsstoffer.

Jentene våre begynner på skole i dag. Jeg går dessverre glipp av det. Men Ronny kommer til å være med minstejenta og ta masse bilder. De bildene skal bli gøy å se.