Det var nesten så jeg ikke fikk kur i går, for verdiene mine var for lave på torsdag. Men etter å ha tatt en ny blodprøve i går hadde verdien gått såpass opp at jeg kunne få kur likevell.

Jeg fikk samme kur som jeg hadde sist. Onkologen ville ikke skifte kur enda siden jeg bare har hatt en kur + en lite påfølgingskur. Det var for lite til at han kunne si om den har hatt noen virkning enda eller ikke. Men han var veldig usikker og han sa rett ut at han er veldig bekymra nå for situasjonen.

Jeg skal få en time på radiumen for undersøkelser igjen og for å se hva som skal skje videre – om jeg skal bytte og evt. hvilken ny type cellegift jeg skal ha.

Nå skal jeg ha en påfølgingskur kur neste fredag og da skal jeg også ta prøve av markørene muc-1 og CA-125.Går de oppover er det også en indikasjon om at nåværende cellegift ikke virker.

De langtidsvirkende depottablettene mine skal også økes fra 30 mg til 40 mg. Virkningen av morfinen avtar etterhvert når man ha brukt den samme dosen over lengre tid.

Røntgen av kneet viste en liten flekk på 5 mm på et sted som heter tibia platået. Men legen mente at det ikke hadde noe sammenheng med de smertene jeg har hatt. Så hva smertene kom av kunne han ikke si. Jeg måtte bare kontakte dem hvis jeg fikk smerter igjen.

Formen er grei, jeg var oppe i hele går og i dag. Jeg må bare ta litt kvalmestillende innimellom. Så er jeg litt slapp og sliten.