De siste dagene har vært veldig fine på mange vis. Jeg har stått opp kl. 06 hver morra for å følge minstejenta til SFO. Vi har gått fram og tilbake, en tur som tar bare en ca.10 min èn veg. Så har jeg fått gjort litt i huset når jeg har gått her alene hjemme om dagene– har skifta på noen senger bl.a. Jeg har en kvalme som kommer og går, spesielt er den merkbar på morran og formiddagen. Men den kontrolleres ganske greit med Marzine tabl.

Men, og det er et stort MEN. For jeg har en følelse at den nye typen med cellegift Karboplatin og Gemsitabin ikke virker. Området frampå brystet der klumpene er murrer, det svir og det virker som det sprer seg med flere klumper i et større område enn det har vært før. Klumpene i brystet har heller ikke blitt synbart mindre.
Jeg skal ha kur nå til fredag og da har jeg også time hos onkolog. Han vil vel se på klumpene mine da. Da får jeg også svar på røntgen av kneet mitt, tenker jeg. Kneet har vært helt fin siden jeg hadde så vondt sist for ca. 14 dager siden. Hva den intense smerten den gang var for noe skulle jeg gjerne ha visst. Mamma blir med meg til fredag, det setter jeg pris på!

Jeg lurer også på om jeg må øke dosen på den langtidsvirkende morfinen. Nå tar jeg 30 mg morra og kveld. Legene vil helst øke den langtidsvirkende istedenfor å ta korttidsvirkende morfin 10 mg  i “hytt og pine”. Jeg har nå vondt i hele kroppen hver morra og kveld. Noen ganger kommer det rundt kl. 18 og da tar jeg en vanlig morfin. Andre ganger kommer det kl.20 og da bruker jeg ikke ta noen morfin akkurat da, da tar jeg heller en morfin like før jeg legger meg så jeg får sove lettere og slik at det ikke verker i løpet av natta. Enkelte sjeldne kvelder innimellom har jeg ikke vondt. Vondtene som kommer da er i hele kroppen, men mest fra halve ryggen og nedover. Jeg blir anspent og utilpass. Greier ikke og orker ikke å gjøre så mye. Blir fortere irritert også. Når de vondtene kommer rundt kl.18 blir kvelden veldig “amputert”.

Jeg har ikke vært på jobb på en stund. Har vel ikke vært der siden april/mai. Mye pga den kjelleren jeg har vært i og mye pga behandlinger som jeg har hatt over lengre tid.