Nå har jeg det svart på hvitt at det er ingenting i veien med hodet mitt Smilefjes med åpen munn. CT-bildene viser at intet unormalt funnet og ingen metastaser påvist. Puh! heldigvis!

Skjelvingen jeg har i armen og hofta/beina kan komme av kvalmestillende Haldol tabeletter som jeg tar. Men nå skal jeg slutte med dem og gå over til Marzine i steden.

Siden forrige kur har jeg også hatt VELDIG vondt i venstre kne. Det har vært omtrent som senebetennelse, men det er ikke godt å si hva det kommer av. Derfor skal det også bli tatt CT eller MR av det også for å undersøke det nærmere.

I morra blir det da ny type cellegift med en blanding av Karboplatin og Gemsitabin. Om en uke skal jeg ha kun Gemsitabin, og deretter etter to uker blir det en blanding av de to igjen. Den blandingen skal jeg deretter ha hver 3.uke. Bivirkninger er omtrent som med FEC-kurene. Det kan bli litt kvalme, men ikke fullt så ille. Men jeg skal følge det kvalmeregime med tabeletter som jeg har fulgt til nå. Effekten av denne typen av cellegift vil vi se lokalt i brystregionen om kulene min vil bli mindre eller det andre området vil krympe i omfang.

Så diskuterte jeg eventuelt tabeletter mot depresjonen. Men det var ikke noe legen først og fremst ville anbefale. For depresjon tar lengre tid å “kurere” med tabeletter enn å prøve å jobbe seg igjennom det selv. Særlig hvis jeg nå holder på å jobbe meg oppover, vil tabeletter bare gjøre meg søvning og sløv uten at “problemet” løses.

Hurra for meg! I dag blir jeg 41 år. Dagen har som du har lest om blitt tilbrakt hos onkolog og deretter sammen med mine foreldre med kake og is etter middag hjemme hos oss.

Jeg vet ikke helt hvordan jeg vil reagere, hvor kvalm og slapp jeg blir etter denne kuren. Men oppdatering kommer så fort jeg er i form igjen. Ha det fint alle sammen inntil videre! Smilefjes