Jeg ringte ned selv i dag for å høre når det blir kur for jeg synes det har tatt så lang tid nå før jeg har hørt fra dem. Men de har det tydeligvis litt opptatt om dagene, for det blir iallefall ikke kur i morra. Håper at det blir til onsdag. Men de skulle ringe meg opp igjen når de vet noe mer. De må snakke med legen min først.

Jeg la også igjen en beskjed til legen min om det høyre brystet. Den siste uka har det blitt mer og mer hovent og jeg kjenner en klump til på et annet sted i tillegg til den andre klumpen. Derfor vil jeg diskutere operasjon så fort som mulig. Jeg har fått en kul til mens jeg har gått på FEC-kurer. Eller så har den dukket opp i løpet av de siste ukene her som jeg ikke har hatt kur.

Men nå venter jeg altså på tilbakemelding når det blir kur. Legen skulle ordne kur for meg da jeg var hos ham i forrige uke. Kanskje har han glemt det. Helgeturen til helga ser ut som den blir flyttet. På torsdag (St.Hans) har Ronny og jeg 8 års bryllupsdag. Blir ikke så mye feiring av verken St.Hans eller bryllupsdag. Det får vi ta senere. Sånn er det ofte når man går på disse kurene. Saker og ting blir utsatt.

Forresten smakte jeg på shampisen på lørdag. Jeg orket ikke mer enn ett glass av den type drikke. Men den var fruktig og god.