Jeg greier ikke helt å glede med over de siste gode resultatene. Grunnen til det er det hovne brystet mitt som er blitt værre den siste uka. Og område på brystkassa som svir. Så fort kroppen min er uten cellegift, så virker det som om det blusser opp med en gang. Derfor er jeg også redd for den behandlingspausa jeg skal ha etter de to siste kurene. Jeg vil gjerne bli operert i brystet så fort som mulig. Irriterer meg over at jeg ikke har diskutert operasjon med legen. Legen har ikke nevnt noe han heller. Han kjente på brystet og kunne kjenne kulen(e).

Og så begynner jeg å miste øyebryn og øyevipper for 4.gang. Jaja, akkurat det begynner jeg å bli litt vant til, men det er litt kjedelig. Må sminke meg igjen med flytende eyeliner.

Mannen min ble så glad over de gode resultatene at han gikk på polet og  kjøpte en champis til oss (!) som polet anbefalte. Det er en Codorniu fra Spania. Jeg er ikke en stor champisdrikker så jeg er spent på hvordan den vil smake. Skal åpne den i kveld.

002001

 

Forhåpentligvis siste ord er sagt i parykksaken også. Jeg har vært i kontakt med både NAV og stedet som jeg kjøpte parykken. Og siste foreløpig nå er at fakturaen er sletta hos NAV og at jeg og parykksalongen skal gjøre opp oss i mellom. Like greit det for meg. Parykksalongen vil gjerne ha denne saken ut av verden og vi skal nok komme fram til en avtalen som er akseptabel for begge parter. Dermed går saken IKKE videre til Trygderetten.

Jeg har ikke fått time til ny kur enda. De skulle ringe meg. Tror og håper at de ringer på mandag og at kuren blir på tirsdag.

Til alle dere som har ønsket meg god sommer på kommentarene og alle dere andre vil jeg ønske dere også en

superduper sommer!  SolØy med palmeSol

Så håper jeg at dere vil følge meg også i sommer når dere har
anledning Smilefjes som blunker. For enkelte er det nok ikke ferie riktig enda.

Det ser ut til at den siste kuren blir midt i ferien min. Det får bli som det blir. Vet ikke helt hva vi skal enda. Får legge opp ferien etter kuren og ta det på sparket.

I kveld blir det korken i taket og sprudlevann! Ha en fin lørdag!