Det var litt uklare resultater av CT og MR hos legen i dag. For det var skrevet litt misvisende. Legen har vært bortreist og hadde ikke hatt tid til å se på bildene, men han leste opp svarene som er skrevet av røntgenleger.

De har skrevet at det er regress (tilbakegang) av tumor både den mot lungeveggen frampå brystet og i skjelettet. Tumoren frampå brystet har krympet fra 48 mm til 13 mm. Område frampå brystveggen er rødt i et område på 10 cm x 14 cm som er synlig rødt og irritert.

Det er regress av metastaser både i ryggen og bekkenet.

“Det er også markert regress av patologiske lymfeknuter på høyre side hvor de fleste tidligere påviste lymfeknuter har fått fullstendig tilbake og det eneste som gjenstår er en lymfeknute”.

Ingeting er påvist i lever, nyrer eller milt.
Blodprøvene er fine. Blodprosenten har steget litt siden sist. De hvite Leukocyttene er på 3.7 og Neutrofile er 2.7 noe som er bra etter forholdene. CA-125 er på 10! I mars var CA-125 på 26.

Legen i dag skal se på bildene og ringe meg i morra. Da skal vi diskutere hva som skal skje videre. Men han antydet to kurer til, for da har jeg fått 8 kurer noe som er standard antall doser med FEC-kurene.

Endelig var det gode nyheter!

Så ba jeg onkologen i dag om en gentesting. Etter hans mening var dette ikke noe problem – han var enig i en slik testing. Derfor sender han inn nå raskt en henvisning til Radiumen om en testing. For selve testingen er det Radiumen som gjør.

Og så fikk jeg ny kvalmestillende i dag mot den småkvalmen som jeg har mellom kurene.

Så inntill videre venter jeg på telefon fra legen i morra for å få vite 100% om det blir to kurer til. Men det er min følelse at det blir akkurat det.