Har holdt på med oppussinga av vaskerommet denne uka. Skjønt jeg har ikke gjort så veldig mye praktisk på rommet, det er mest planlegging og fremdrift og litt materialinnkjøp.

Formen er stigende, så neste uke har jeg tenkt å ned på jobben litt.

06.05 sendte jeg brev til NAV i parykksaken om at jeg har kontaktet stedet som jeg kjøpte parykken og de ordnet en ny faktura som de skulle sende NAV. I dag ringte NAV meg og sa at de ikke har mottat fakturaen og at brevet mitt blir oppfattet som en klage og at saken går nå videre til Trygderetten. Stedet der jeg kjøpte parykken har dobbeltsjekket i dag om fakturaen ble sendt den gangen i begynnelsen av mai, og det ble den. For sikkerhetsskyld ble fakturaen sendt en gang til i dag.

Hvor fakturaen er blitt av, om det er NAV som har rotet her, det vet ingen enda. Damen som ringte meg fra NAV i dag ville ikke at jeg skulle kontakte henne igjen, det var hun som ville kontakte meg. “Det er ikke så lett å få kontakt med meg”, sa hun (!).  Dermed ringer hun meg til mandag eller tirsdag etter at jeg skulle sjekke ut hva som har skjedd med fakturaen.

Ellers er det så deilig å se alt det grønne som spirer rundt huset her, både plen og trær. Vi har nesten en vegg med trær på utsiden av stuevinduet her og det er så fint å sitte å kikke på.

 

(Bilde fra Google)

 

Nå er det helg, og jeg må vaske noen klær for hånd.

 

Ha en god helg!