En forlengelse av mitt forrige innlegg:

På de dagene hvor pågangsmotet ikke er på topp ( og ellers også selvfølgelig) er jeg utrolig takknemlig for alle oppmuntringer her, på mail eller telefon. Det hjelper og varmer og hjelper meg videre gjennom dagen.

Jeg ble kvalm og kasta opp i dag formiddag. Morran begynte fint med frokost. Men oppkastanfallene kommer bestandig etter frokost.
Jeg ringte sykehuset for å diskutere andre tabeletter eller omrokkere på de jeg har. Jeg skal først prøve å ta syrenøytraliserende også om morran. Til nå har jeg kun tatt en tabelett om kvelden siden forrige kur. Men det hun sa var at de tror ikke denne kvalmen og oppkastanfallene som jeg har nesten daglig mellom hver kur har noe med kuren å gjøre. For det går for lang tid fra kur til oppkast (i dag er det 6 dager siden kur).

Denne kvalmen og uggenheten gjør resten av dagen veldig sløv. Jeg får ikke gjort noe i huset eller tatt meg en tur ut slik jeg skulle ønske.

Jeg begynner å lure på om disse anfallene har noe med spredningen å gjøre. At kroppen reagerer på den måten. Det er et eller annet som ikke stemmer. Kan jeg gjøre noe med dette selv, tro? Kosthold, Greens, kutte ut morfin eller redusere morfin, hva som helst, et eller annet.

Skal ha en legesamtale igjen ved neste kur. Da er det også blitt tatt en mer utfyllende blodprøve. Få prøve litt mer syrenøytraliserende inntill da, så får vi se om det hjelper eller om vi må gjøre noe annet.