Jeg snakka med fysioen i dag ang. utsettelse av time, og hun spurte om jeg har fått puta mi enda. Da fortalte jeg om avslaget fra NAV. Men da skjønte hun ingenting for hun har fått bekrefta at puta er godkjent og at jeg vil få den en av dagene. Så heldigvis bestilte jeg ikke noen i går. Men hodeputa frister likevell.

I avslaget fra NAV står det at “kravet om refursjon av utgifter til ortopediske hjelpemidler er avslått.” Jeg tenkte ikke i farta på at ortopedisk hjelpemiddel er parykk. Men det må det være. For avslaget begrunnes med at jeg har fått tak i to parykker i 2010. Og det stemmer. Den første kjøpte jeg 20.01.10. Men den siste parykken kjøpte jeg 31.12.10 og den tenkte jeg skulle gå på refusjon for 2011. Dermed har ikke jeg krav på ny parykk før i 2012. Men det ble tydeligvis litt feil at den siste parykken ble kjøpt og registrert på tampen av 2010.  Jeg husker at jeg hadde dårlig med tid i januar pga behandlinger og diverse til å kjøpe parykken. Og den parykken jeg har begynner å bli slitt, så jeg hadde lyst å få tak i en raskt. Derfor gjorde jeg det i romjula da jeg hadde fri.

Men jeg har sendt inn klage til NAV nå da, så får vi se om de godtar den. Min feil denne gangen.

Jeg er spent på hvordan den nye ordningen med automatisk registreringer av egenandeler og om frikortet kommer automatisk i posten. Pr. idag har jeg betalt egenandeler for kr. 1919,-. Det gjelder både for undersøkelser og for taxier. Da skulle frikortet komme snart….??… Det man betaler over kr. 1840,- får man også automatisk tilbakebetalt.  Venter spent…….Tenkende smilefjes