Som nevnt tidligere sendte fysioterapeuten min inn en søknad om pute til å legge under beina for å lindre ryggplager.

 

Superest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg fikk svar i går og det var avslag. Grunnen er at jeg har fått innbevilget full refursjon til parykk som jeg har benyttet meg av. Dermed må jeg kjøpe en slik pute selv hvis jeg skal ha noen.  Svaret kom iallefall raskt om ikke noe annet.  Vurderer sterkt å få tak i en slik. Puta på bilde over koster kr.770,- på www.lifesleep.no. Innen dagen er omme har jeg antagelig gjort det. Ryggplagene er forferdelige på slutten av natta.

 

Har også veldig lyst på en slik pute. Dagene i senga etter kur brukes litt til å se på TV, og da ser denne god ut istedenfor den ekstra puta som jeg bruker. Får se om jeg bestiller denne også etterpå……

Reflumed 25

 

 

 

 

 

  Jeg er bedre i dag enn i går. I dag har jeg fått vasket litt bad, fått på meg noen andre klær enn pysj og sitter oppe i sofaen  mesteparten av tiden istedenfor langflat.

Jeg har planer om å jobbe noen timer innimellom fram til neste kur. Kanskje ikke i morra men utover i uka. I morra må jeg klare meg selv uten å ha Ronny hjemme. Han skal tilbake til jobb, og jeg må kjøre i barnehagen. Slik formen utvikler seg så tror jeg det skal gå bra. Bare jeg tar det i sakte fart.