Ronny har vært rene syketransporten i dag Smilefjes som rekker tunge.Auto

Først kjørte han meg ned da jeg måtte ta blodprøver tidlig formiddag. Så gikk det en drøy halvtime, så kjørte han meg ned for å få kur. Deretter måtte han kjøre M-A til legen. Hun har hosta mye over lengre tid, i går hadde hun feber og i dag var hun hjemme fra skolen. Det viste seg hos legen at hun har en liten lungebetennelse. Dermed ble det antibiotika på henne også. Etter det var det rett til barnehagen for å hente L-A og mens han var der var jeg ferdig med kuren så han henta meg like etterpå. Han har hatt to turer til apoteket i dag. I tillegg har han laga middag.
Han har vært flink i dag……. Rødt hjerteSmilefjes som blunker

Kuren gikk fint. Jeg fikk seng mens det stod på og jeg sov hele tiden.

Nå er klokka 16.40 og jeg er enda ikke blitt kvalm. Rydda opp etter middagen og greier. Det hadde jeg ikke regna med på forhånd. Men jeg regner med det kommer i kveld. Jeg har fått noen kvalmestillende som jeg skal ta i kveld og morra og kveld to dager framover. Skal bare skrive dette, så tusler jeg ned i senga og ser TV der.

Det har vært diskutert om jeg skal ha veneport. Jeg har bare en arm som kan stikkes i. På mottagelsen da jeg ble innlagt hadde de problemer med å finne god nok åre til å sette veneflon i, så de måtte sette den nede på beinet. Årene mine i høyre armen er blitt harde og senete, og de ruller fort unna ved stikking. Årene kan bli veldig såre av FEC-kurene. så det hadde vært en fordel og veksle mellom forskjellige steder å sette kurene på. En veneport blir satt inn med lokalbedøvelse under huden  like nedenfor halsen ved en åre for å sette intravenøs væske i direkte.  Men pga lymfeområdet på venstre side kan den ikke settes der. Derfor blir det utredet nå om den kan settes på høyre side på tross av  kulen/kreftceller i høyre bryst. De har ikke lyst til å “rote” for mye der heller i et infisert området, så det er ikke sikkert at jeg får veneport. Går vel greit uten også.