Det er litt bedre i dag. Kanskje fordi jeg har økt langtidsvirkende morfin dosen litt. Og kanskje fordi antibiotikaen begynner å virke og da virker det som om smertene i overkroppen også roer seg litt.

Huden foran ved lymfeknuten begynner å bli faretruende rød og hoven. Er livredd for at det skal bli et åpent sår. Kan ikke gå med BH lengre til daglig.

Det som er værst nå er at jeg bare kan ligge på ryggen. Det svir og verker for mye når jeg ligger på siden.  Med ryggproblemer fra før av får jeg veldig vondt i ryggen på morrakvisten da jeg ikke klarer å ligge lenge av gangen på ryggen + at det er lenge siden jeg har tatt smertestillende.

Fysioen i dag tipset meg om www.handicare.no. De har forskjellige støtteputer. I linken her anbefalte hun meg “Trappetrinnpute” for å legge under beina for å avlaste ryggen. Hun skulle søke om en slik pute for meg på hjelpemiddelsentralen. Men hun har dårlig erfaring med at det har tatt lang tid tidligere å få disse putene. Tar det lang tid med meg vil jeg vurdere å kjøpe en slik pute selv. Verdt å sjekke denne siden. De har støtteputer og hjelpemidler til alle tenkelige sykdommer eller handikap.

En annen side som selger bl.a. støtteputer er Life Sleep som importerer Viscostar.

Helgen ser ut til å bli bedre enn de siste dagene har vært. Det er rart hvordan litt mindre smerter kan gi mer pågangsmot og tiltakskraft. Har en god dag i dag iallefall.  Og ha den god dag og helg til deg! Smilefjes