Onkologen kom opp på rommet mitt i dag tidlig. Så slapp jeg å karre meg ned i 1.etasje til ham. Det var jo snilt gjort.

Men jeg fikk da ikke vite alle blodprøvene mine. De følger litt med på CA 125, men det er ikke den de styrer behandlingen etter. Det er først og fremst det de kan se, kjenne og måle som betyr mest.

Han kaller det en blodforgiftning det jeg har – iallefall er det en infeksjon i blodet, som han sa.

Så kunne han også se at brystet mitt bare vokser. Derfor ble vi enige om at det blir byttet cellegift til FEC-60 nå på mandag. Han ville at jeg skal ha litt mer antibiotika og blir friskere av infeksjonen før jeg får kur igjen. Derfor blir det ikke før etter helga.

Onkologen kommer opp senere før jeg skal hjem for å måle mer nøyaktig kulen på brystet og kommer med resultatene av blodprøvene.

I dag er jeg sånn passe. Feberen var på 37,0 i dag morres. Kjempefint! Smilefjes 
Men jeg er slapp, ør og “rar”. Men tåka utafor vinduet har letta, nå er det fint og klart vintervær med sol å se på.

Ups, nå kom to leger til innom i forbindelse med legevisitten. De sa at de venter fortsatt på svar på prøver fra Tønsberg. Men de kan komme i dag. For de må vite hvilken type antibiotika som jeg skal fortsette med. Kommer svarene i dag, kan jeg reise hjem i dag og da skal jeg fortsette med antibiotika hjemme i tabelettform. De har også funnet noen stafylokokker i blodet. Siden jeg ikke har hatt vondt i ørene eller halsen kan det komme fra sårområdet i lymfen frampå brystveggen.

Jaja, Ronny er sykemeldt nå en 14 dagers tid. Kan slappa av der også da siden han er hjemme.