Har fått tilgang til PC igjen.

Det ble ikke så mye bedre utover dagen på lørdag. Jeg fikk frysninger, og da jeg målte feberen til 38 grader ringte jeg til sykehuset. Å få feber når man går på cellegift og har lavt immunforsvar kan være dramatisk.

Ronny kjørte meg ned og på mottagelsen ble feberen målt til 40,2 Forbauset smilefjes

Da ble det fart i sakene med en hel haug med prøver, intravenøs næring og antibiotika. Sykepleier hadde vanskeligheter med å finne årer, så det ble satt i den ene foten.

Den første natta sank feberen til 38 før den plutselig steg til 40. Jeg ble først overvåket og tatt prøver av hver time – etterhvert hver 3.time.
Omtrent hele går gikk med til å sove og å ta prøver. I natt begynte feberen å gå ned. Og i dag er den målt til 37,6. Det merker jeg godt. Formen er bedre. Men jeg er veldig slapp. Jeg har sett litt TV, fått i meg litt mer mat og jeg har ikke lengre behov for intravenør næring. Nå får jeg i meg nok som jeg greier å drikke selv.

Men legene sier at jeg har en infeksjon. De vet ikke helt hvilken type og hvorfor enda. Men snart kommer svar på flere prøver, og da skal jeg ha mer antibiotika spesielt beregnet for den infeksjonen som jeg har. En sykepleier tror det har blitt litt for mye tidligere med kun den 4. jan., så fikk jeg svin- og vanlig influensavaksine dagen etter på lavt immunforsvar, så fikk jeg ny kur den 11. igjen. Det kan ha vært litt mye litt for tett på hverandre.

Så var jeg så dum her i går. Jeg bretta støttestrømpa for lymfevæske nedover på armen da jeg skulle vaske meg. Og så glemte jeg å dra den opp igjen. Slik la da strømpa i noen timer og stoppa opp både blod- og lymfestrømmen. Så nå er overarmen hovnet opp og den er rødflammete og det presser. Jeg tar noen øvelser med armen mens jeg ligger for å få strømmen tilbake igjen. Er skikkelig irritert på meg selv. Skikkelig unødvendig.

Jeg blir iallefall liggende til i morra. Jeg har time hos onkolog i 1.etasje i samme bygg her i morra. Så er det opp litt ham hva som skjer videre. Jeg vet ikke når jeg skal hjem enda.

Jeg var litt bekymra her den natta når feberen ikke ville gi seg. Men det går bedre nå. Det går den rette veien. Smilefjes