Det er kommet noe nytt på markedet nå her i Norge. Det heter Bio-Life Greens og selges via helsekostforretninger her i Norge eller via biogreens.no.

Det er en grønn pulverdrikk skal bl.a.være basedannende og som ligner veldig på de andre Super Greens eller Living Fuel som jeg tar.

Hvordan produkter blir klassifisert som et kosttilskudd og kan selges via helskostforretninger det vet ikke jeg.

På biogreens.no står det bl.a om produktet “Multi Greens”:

“Bio-Life Multi Greens er en svært næringsrik grønn pulverdrikk fra grønnsakspirer, hvetegress, byggress. I tillegg inneholder Bio-Life Multi Greens saftpulver fra en rekke næringsrike grønnsaker som gulrot, persille, brokkolispirer, kamutgress, spinat og grønnkål. De næringsrike plantene i Bio-Life Multi Greens gir en synergieffekt og en balansert og naturlig næringskilde.”    og  

“Bringwell leverer helsekostprodukter og sportsernæring til det norske markedet. Vi er en del av det børsnoterte svenske selskapet Bringwell AB, der Validus AS er hovedaksjonær. (linkene er ikke lagt inn av meg, de fungerer kanskje ikke ) Bringwell distribuerer kjente merkevarer som er markedsledende innen sine områder: Kosttilskudd, vitaminer, mineraler, sportsernæring, naturkosmetikk og naturlegemidler.”

De leter etter en blogger som er villig til å prøve produktet og skrive om det i bloggen sin. Nå har jeg veldig mye Super Greens liggende fra før som jeg skulle brukt, så jeg vet ikke om jeg kommer til å prøve det.