Våkna i dag med hetetokt. Da er det på`n igjen med det også. Har ikke hatt hetetokt siden aug./sept. Da slutta de etter forrige behandling.

Formen er grei etter første kur med Taxol. Under kuren får jeg allergihemmende intavenøst for å unngå allergi av Taxolen. Og den blir jeg VELDIG trøtt av. Sov under hele kuren og var trøtt resten av dagen. Dagen etter var jeg en tur på jobb, men jeg var tung i kroppen og huet.

I dag har jeg fått litt mer lymfeødem i armen og bakover mot ryggen som verker. Får ta noen øvelser med armen for å se om lymfestrømmen kommer i gang igjen.

Det er juleavslutning på jobben i kveld, og det har jeg tenkt å være med på. Jeg blir nok ikke så lenge der og jeg skal ta det rolig. Håper jeg ikke blir så trøtt når jeg er der.

I går kveld klarte jeg ikke å holde øye opp på kvelden. Jeg var alene med minstejenta, og vi gikk ned i senga kl. 19.00 og kosa oss der mens vi så på TV. Jeg dubba av innimellom. Minstejenta er heldigvis veldig grei og leker lett for seg selv.

I morra kommer foreldrene mine på besøk og skal være her hele jula og til like over nyttår. Det gleder jeg meg til. Så kommer forhåpentligvis søstra mi og hennes familie på julaften, så vi blir en passe stor gjeng. Smilefjes  Så får jeg masse god hjelp. Det blir kos!

Jeg er glad for hver dag jeg får, tenker jeg i dag.  Det er veldig mange skjebner der ute som har det værre og er sykere enn meg. De små tingene er blitt enda viktigere i denne omgang med behandling enn forrige gang. Det jeg er redd for nå i jula er å få feber at jeg må legges inn på sykehuset. Det hadde passa forferdelig dårlig!

Men i dag er i dag, og i morra er i morra. Ha en god helg! Rød rose