Fikk priser og brosjyre fra Humlegaarden i Danmark i dag. Det er mye tekst om behandlingene og noen sykehistorier. Mye å lese igjennom,så det som står der får jeg evt. komme tilbake til.

Men jeg var også spent på prisen på et slikt sted.

Pris for enerom med full kost og losji, alle behandlinger og legetimer pr. behandlingsdag er DKK 3.700,-

I tillegg som utgifter til medisin, vitamin- og mineraltilskudd. Disse utgiftene vil under et 3-ukers opphold bli rundt DKK 4.000 – 7.000,-

Laboratorieprøver og ultralydsscanning kommer også i tillegg.

For ledsager i dobbeltrom sammen med pasienten er ledsagerprisen DKK 375,- pr.døgn. Ledsager i eget rom koster DKK 750,- pr.døgn. Barn er gratis.

For 14 behandlingsdager med kost, losji, behandlinger, legetimer, medisin, vitamin- og mineraltilskudd og ledsager i dobbeltrom blir da DKK 62.050,-. (regnet med en cirkasum for medisin, vitaminer og mineraler på DKK 5.000,-) For 3 uker DKK 92.575,- (regnet med medisin, vitaminer, mineraler DKK 7.000,-)

Labprøver og ultralyd kommer i tillegg. Pris på slike ting har jeg ikke peiling på, men har en feeling at slikt kan bli noen tusen det også. Tror de tar ganske mange blodprøver der for bl.a. å følge utviklingen på diverse blodverdier.

Ville anta at et 3 ukers opphold ville ligge rundt DKK 100.000,- . Spørs på kostnad til scanninger da. Reisa tur-retur kommer i tillegg. Blir en vurderingssak alt etter som man mener dette er verd å prøve.