Via en link her på bloggen lagt inn av en leser fikk jeg kjennskap til Humlegaarden i Humlebæk i Danmark.

Det er et privat sykehus som har spesialisert seg på behandling av kreftpasienter med bl.a. naturmedisinske metoder.

Jeg sendte dem en mail i går for  å høre mer om behandlingsopplegget som de driver med. Og i dag ringte Lege Finn S. Andersen meg tilbake og fortalte litt om hva de driver med.

Selv om jeg tok Xeloda eller annen cellegift var det ikke noe problem å bli behandlet ev dem. Jeg kan fint ta cellegift samtidig med deres opplegg, sa han.

Som behandling nevnte han bl.a. direkte insprøytning med Misteltein og Hypothermi. Ved hypothermi blir kroppen varmet opp til et visst antall grader over 4-5 timer. Ved spredning til skjelett har de veldig god erfaring og gode resultater med denne behandlingen. Samtidig med dette fokuserer de også på sunn mat og tar jevnlige tumormarkørprøver. Han anbefalte helst 2 uker behandling. Jeg kunne ta med barna da de har gratis opphold. (Gratis?…..)

Han fortalte en historie om en nordmann som hadde hatt 3 tilbakefall på 3 år under behandling her i Norge. Så kom han ned til Humlegaarden og var der i 3 uker og fikk Misteltein. Nå 14 år etterpå er han fortsatt fri for kreft. En historie som høres for god ut til å være sann, synes jeg.

Men nå skal han sende meg en brosjyre med mer info og priser, så får vi se hva som kommer ut av det. Et opplegg der kunne kanskje bli en sommer som jeg kunne ta med familien?