Da har jeg bestilt dette produktet i dag. Litt rar tekst, den er oversatt med Google.

 

 

Dette står det om produktet på hjemmesida http://www.livingfuel.com/Living-Fuel-Rx-Super-Greens.aspx:

“LivingFuel SuperGreens
Alle naturlig, greener-baserte hele måltidet superfood

LivingFuel SuperGreens er der det hele begynte! Det er den opprinnelige Living Fuel produktet. En helt naturlig helt måltid supermat i et næringsstoff-tett, kalori-begrenset format, er Super Greens en hel, rå, komplett, grunnleggende supermat-en blanding av organisk, wildcrafted, og alle naturlige matvarer som har blitt optimalisert med de mest bio -tilgjengelige og brukbare næringsstoffer i tilværelsen.

Komplett Building Blocks og Fuel for hver celle i kroppen!

SuperGreens er mye mer enn din typiske Greens drink. SuperGreens har en nesten 02:01 protein-til-karbohydrat-forhold og en 2:1 karbohydrat-til-fiber ratio. Pluss den har mange næringsstoffer som støtter stabilisering av blodsukkeret. Derfor kan du blande i små mengder av noen form for juice eller frukt og fremdeles ikke heve blodsukkernivået signifikant.

Den Grønnsaker Inside

Den økologiske grønnsaker og gress i LivingFuel SuperGreens har blitt nøye utvalgt for bredde og mangfold av deres helbredende egenskaper. Bygg er en stor kilde til vitamin A. Brokkoli inneholder anti-kreft fytokjemikalier. Spinat er en utmerket kilde til vitamin C, A og K. Kale inneholder fordelaktige karotenoider som lutein og zeaxanthin, som er relatert til øye helse. Gulrøtter har beta karoten, en kraftig antioksidant. Og spirulina har den høyeste konsentrasjonen av beta karoten, vitamin B-12, og den sjeldne essensielle fettsyrer, GLA. Alle disse grønnsaker er en utmerket kilde til fiber (se SuperBerry) og inneholder klorofyll (pigmentet som gir plantene deres grønn farge), noe som er svært rensing og arbeider for å rense systemet av tungmetaller og andre giftstoffer som kan skade vår helse.

Hver container av SuperGreens inneholder 14 porsjoner eller 14 komplette måltider og opp til 56 porsjoner når det brukes som et supplement.”

Som det står rekker det til 56 porsjoner som supplement. Med billigste frakt uten toll koster det like under 84 dollar (rundt 500,- kr).

Som supplement skal man bruke en halv toppet spiseskje blandet i drikke. Til et komplett måltid brukes to toppede spiseskjeer.

Under videoen på hjemmesiden øverst her kan du klikke på mer detaljert produktinformasjon.