I dag har jeg fri for det er planleggingsdag i barnehagen, og da må jeg være hjemme. M-A på 12 år klarer seg selv om morran, så jeg sov litt lengre. Men det er ikke bare at hun klarer seg selv, hun ordner opp for andre også. L-A våkna før meg og M-A tok seg av henne og ordna mat. Så hente hun avisa og koka kaffe til meg. Da jeg stod opp lå det en lapp på kjøkkenbordet med “GOD MORGEN” på. Et usslig “tusen takk” fra meg virka så lite akkurat da. Hun gjorde min morra så utrolig mye bedre.Smilefjes

Verdens beste datter og venn Rødt hjerte

Jeg fikk brev fra radiumen i går om at jeg skal legges inn til mandag. Vet ikke hvor lenge jeg blir, blir en eller to netter. Men jeg tar med PC`en. Datamaskin Kveldene er utrolig kjedelige, særlig når jeg er såpass frisk.
Jeg leser nesten aldri ellers bøker, Skole  men når jeg er innlagt på radiumen bruker jeg å lese bok før jeg legger meg. Det er et eget bibliotek på radiumen, ellers så ligger det bøker på TV-rommene også. Alle rom har TV på rommet. Stort sett er det to-mannsrom, er kanskje noen firemanns også.

Jeg har oppdagen noen smileys ja…………

Ha en fin helg!  Martiniglass