Det er ikke min stil å grine på offentlige kontorer, men det gjorde jeg i går. Og så fikk jeg resept på en hel haug med smertestillende pluss at jeg fikk med meg noen beroligende og sovetabletter i tilfelle jeg ikke får sove. Jeg tok noen paralgin forte i natt for å få sove bedre, men jeg lå litt i natt og tenkte på hva jeg skulle skrive her i dag, det kværna og kværna rundt, men nå husker jeg ingenting av det jeg planla å skrive.

Det er en helg med masse tanker dette her. Og tanker om døden har kommet nærmere nå denne gangen. Og da tenker jeg særlig på jentene våre som da hadde blitt igjen. Er litt i sjokk, litt forbanna, litt overgitt, litt matt og oppgitt. Men jeg sitter her enda, ha! Hverdagen går sin gang likevell. Jeg legger meg ikke ned og gir opp. Men det er godt å ligge nå da for jeg har fått ny dyne. 🙂  Ekstra lang (220 cm). Den skal bli deilig nå på vinteren.

 Det at jeg har slike smerter som et belte rundt brystet uroer meg, særlig fordi det beltet er i lungeområdet.  Men det kan være muskelen jeg har nevnt før.

Jentene har fått vite det,og de tar det bemerkelsesverdig bra. M-A sier at «jamen, det er ikke nødvendig å gå å tenke på det hele tiden» og at «jeg sa du skulle ta det rolig, ikke trene så mye!»  L-A sa bare javel og virker ikke berørt. Jeg er usikker på hvor mye hun skjønner hva dette innebærer. Min mann er ikke fullt så høy i hatten nå.