Tiden går med undersøkelser og venting – og litt jobb innimellom.

Jeg var på skjelettscintigrafi da på mandag. Fikk først en sprøyte med kontrast. Så skulle jeg vente i tre timer før undersøkelsen i maskinen kunne begynne. Da reiste jeg på jobb i mellomtida. Så var det tilbake igjen på sykehuset. Lå flatt i maskinen en kvarters tid. Det var egentlig vanskelig å ligge HELT stille så lenge siden jeg har så  vondt i overkroppen og armen. Om natta kan jeg bare ligge på venstre siden. Verker mer når jeg ligger på ryggen eller på høyre side. Har kanskje noe med strekk av muskelene å gjøre, men vet ikke. Er mye våken om natta. Men jeg ligger ikke lenge våken om gangen, jeg sovner heldigvis ganske fort igjen. Men jeg sover et par timer, våkner, sover et par timer, våkner…….. og sånn går natta :-/

I dag har jeg tatt blodprøve før CT`en i morra. De vil ha svar på den blodprøven før jeg skal i maskinen.

Så har jeg snakka med sykepleierkontakten min på radiumen. Vi har avtalt at jeg skal informere dem om uansett resultat av alle disse prøvene og at jeg uansett skal inn til radiumen så de også får sett på området og undersøkt litt.

Jeg må si jeg er litt engstelig nå for hva det kan være. Merker at jeg er distrè i tankegangen, må tenke lenge for å huske hva jeg gjorde i går. Tankene surrer i hue hele tida. Bare torsdagen er omme så vet jeg litt mer. Usikkerheten er det værste. Men sånn er det.