I ca. to måneder nå har jeg hatt et område ovenfor arret mellom såret og halsen like innenfor og i grensen på stråleområdet som har verket. Området er på størrelse med en mandarin omtrent. Det har tidvis prikket i huden med en har-hatt-lyst-til-å-klø følelse, og det er litt hevelse. I den siste uka har det i tillegg «klumpet seg» under huden. Jeg kan kjenne små klumper med fingrene. Og så synes jeg klumpene og ømheten har kommet lengre og lengre opp mot halsen.

I dag har jeg vært hos lege på endokrin/mammoavd. på Sykehuset i Porgrunn. For å undersøke hva dette kan være for noe bestilte han CT og undersøkelse av skjelettet som jeg skal ha neste uke.  I dag tok jeg noen blodprøver. Så skal jeg tilbake til legen i Porsgrunn om en 14 dagers tid etter at resultatene av alle undersøkelsene er kommet.

Det er klart jeg lurer på hva dette kan være. Det kan fort være muskulært. Men det er også klart at ordet «spredning» ble nevnt hos legen i dag. Uten at noen egentlig vet hva dette er enda. Litt nervepirrende å gå å vente på undersøkelser og resultater. Men tvi, tvi, hestesko og salt over skulderen og alt det der man må gjøre for hell og lykke. (Ikke er jeg overtroisk en gang.)