Nå ser det ut til at jeg må gi meg med treninga på ellipsemaskinen. Armen er værre en noen gang. Sover ikke godt om natta, verker 24/7. Merker det på humøret nå. Blir lettere irritert og sinna. Går ut over de hjemme.  Om mandag trena jeg Zumba for første gang, og det var utrolig gøy og armen ble så fin etterpå. Så det skal jeg iallefall fortsette med. Men det er bare om mandagene.
 
Jeg har greid å ta av meg et par kilo, og det er så irriterende at jeg ikke får trent så mye som jeg vil for å gå lettere ned.
Skal prøve å finne andre treningsmetoder. Bailine for eksempel. Det er elektrotrening der man ligger stille i et kabinett, tror jeg. Kan være godt for armen også det kanskje. Det er litt dyrt (kr. 4300,- for 10 ganger (!)), men jeg har lyst til å prøve – både for å gå ned litt og for å se hvordan armen blir. I reklamen står det at det øker forbrenningen og blodsirkulasjonen og at det er smertelindrende. Jeg har snakket med andre som har prøvd det som sier at de gikk ned noen kilo med dette.
 
Nå har forresten Kreftforeningen fått igjennom at man får refundert utgifter til lymfedrenasje støttestrømper. Man må henvende seg til helseforetaket/sykehuset der man har hatt behandlinger for å få det refundert. Vet ikke om jeg får refundert min strømpe siden jeg allerede har kjøpt en før dette vedtaket gikk igjennom. Men det går jo an å undersøke. Jeg betalte kr. 850,- for en strømpe, så de er jo ganske dyre.