En ny "epoke" er begynt. Jeg har fått tak i ny protese, en som kleber seg til huden slik at jeg kan bruke mine egne BH`er. Det er utrolig deilig. Foreløpig nå når protesen er ny kleber den seg skikkelig fast i huden. Det er nesten som det er litt lim på den, så når jeg skal ta den av må jeg dra den forsiktig av så ikke huden blir strukket for mye. Det er derfor at man skal vente litt med å få tak i slike proteser etter behandling, for huden bør være ganske sterk og helet før de kan brukes. Så fåes også falske brystvorter til å klistre på protesen slik at det ikke skal synes på klærne at det er noe forskjell.
 
 
For de som ikke har sett en protese før, slik ser min gamle protese ut. Denne klistrer seg ikke til huden, den må jeg ha i en lomme i BH`en. Den er myk plast og litt gelèaktig, og kan formes litt.

 
 
Så kjøpte jeg en armstrømpe i dag til verkingen i armen min. Den er hudfarget og går fra hånda og opp til skuldra og den presser litt som den skal gjøre. Den kosta 850,- kr. som jeg ikke får dekket eller refundert. Strømper dekkes ikke av NAV slik som proteser dekkes. Men jeg vurdere det dit hen at det er verd å prøve om den vil hjelpe på verkingen.