I morra begynner tredje uka med stråling. Jeg har time kl. 10.15 i morra, så da får jeg taxi. Helseekspressen er først framme på radiumen rundt kl. 10.35. De andre dagene har jeg time rundt kl. 11.00, så da må jeg ta bussen. Pluss at jeg er satt opp på time til lørdag kl. 11.30. Da får jeg taxi, for bussen går ikke i helgene.
 
Stråleavdelingen er åpen på lørdag påskeaften og stengt i helligdagene. Foreløpig er jeg ikke satt opp til behandling på påskeaften, så da blir det noen dager fri. Som en kompensasjon for fridagene er jeg da satt opp nå til lørdag i steden.
 
Slik jeg har beregnet meg fram til er jeg ferdig med stråling tirsdag den 13. april. Det blir en gledens dag!  Enkelte synes det er en merkelig dag. Man bruker mye tid på behandling, blir kjent med andre som stråler og sykepleierene, og plutselig så er det slutt.
For min del kan jeg nesten ikke vente til jeg skal begynne å trene igjen og begynne på jobben. Jeg har gått opp en klesstørrelse, og jeg har mange bukser i skapet som ikke passer lengre…….. Wink