Jeg har vært forferdelig slapp de siste dagene. Tror det har noe med forkjølelsen som jeg har hatt i ca 1,5 uke å gjøre. Vet ikke hvordan blodverdiene mine er nå, men jeg har på følelsen at det tar litt lengre tid enn normalt nå å komme seg over denne forkjølelsen. Bare jeg har tørka støv eller stryket klær, har jeg måttet legge meg på sofaen etterpå. Men det begynner å bli bedre da. Smilefjes. Men jeg har ikke fått vært sammen med ungene mine slik jeg hadde ønsket. Har ikke orket å gå ut.
Det var derfor jeg var så lei forrige gang jeg var inne på radiumen. Jeg fikk den gode beskjeden om at det ikke var funnet noen kreftceller i meg nå. Men jeg satt der på legekontoret og kunne knapt sitte oppreist, for jeg var så potte tett og vondt i bihulene.  Var så sliten, hadde mest lyst til å reise hjem og legge meg. Greide ikke å bli glad over den gode beskjeden, og så var jeg så fokusert på strålingen.
 
Samtidig så har det vært og vil bli mye ventetid. Jeg hadde min siste cellgiftkur den 8. jan., så var det venting til operasjon den 21. jan. Etter operasjonen har nærmest vært like så tøff som cellegiftbehandling. Har vært mye greier med såret og armen, særlig i begynnelen av væskeansamlingen. Nå venter jeg utolmodig med å komme igang med strålingen. At cellegiftkurene ble utsatt rundt juletider gjorde meg ikke så mye. Men nå som det nærmer seg vår og jeg vet at jeg har vært sykemeldt ett år i juli, gjør at jeg vil ha strålinga unnagjort så fort som mulig. Men jeg stoler på legene på radiumen, at det beste for meg nå er å utsette strålingen en uke.
 
Både i dag og i morra skal jeg til fysioterapeuten. Blir stiv og støl i nakken av all den treninga med armen.
 
Ser akkurat på TV2 der de tar opp at brystkreftopererte må vente i inntil fem år på brystplastikk. Men noen velger privat klinikk og de får da time til operasjon på noen uker. Men da må de betale for operasjonen selv. Erna Solberg i Høyre vil ha max ventetid på slike operasjoner, bl.a. for å unngå klasseskille. Jeg har fått opplyst på radiumen at det vil ta min. ett år fra jeg er ferdig med strålingen til at jeg kan få brystplastikk. Legen min bestilte time for å diskutere brystplastikk for meg når jeg var der sist i forrige uke.