Legen på stråleavdelingen informerte meg om litt forskjellige ting i forbindelse med behandlingen. Han kikka på såret mitt, og ble enig med seg selv om at behandlingen min med fordel kan utsettes ca en uke. Grunnen er både det levra blodet jeg har i såret og at armen bør ha bedre beveglighet innen jeg skal i CT-maskinen. Jeg skulle egentlig vært i CT-simulatoren i dag, men det blir utsatt til den 26. denne måneden. Den dagen blir det derfor både innstilling i CT-simulatoren og påtegning av strålefeltet på kroppen. Så har jeg bestilt Nina til å ta med seg jentene på et eget opplegg for dem med en omvisning på sykehuset og litt informasjon samme dagen.
 
Strålingen for meg nå er delvis som en sikkerhetsbehandling i tilfelle det er kreftceller i lymfebanen og for å bedre mulighetene for å hindre tilbakefall. Jeg skal stråle området rundt hele såret samt armhulen, litt opp til halsen og til midt på brystet mellom puppene. All min behandling skal gjøres på radiumen, stråling i Skien ble ikke nevnt. Totalt skal jeg ha 25 behandlinger ( 5 uker), med et lite avbrekk i helligdagene i påska, før jeg skal ta resten etter det.
 
Jeg leiter etter en fysioterapeut for å trene opp armen min før strålingen, men det kan bli litt vanskelig ser det ut til. For det første er det kort varsel og for det andre er det vinterferie neste uke. Og alle fysioterapeuter i Skien tar ferie den uka, har jeg inntrykk av. Hvis jeg ikke finner noen som har tid, må jeg intensivere øvelser her hjemme i stedet.
 
Siden jeg ikke var i CT-maskinen i dag, ble jeg tidligere ferdig. Helseekspressen var full, så jeg fikk taxi. Var hjemme rundt kl. 15.00.
Jeg er skikkelig forkjøla nå. Så idag har jeg hatt vondt i bihulene, er sliten og lei. Men det årdnær sæ i morra…….