Når jeg ankom radiumen i dag, gikk jeg til Stråleavdelingen for å gjøre meg kjent. Det var ikke så langt å gå heller som jeg trodde. Sykehotellet ligger i 5.etasje i samme bygg som stråleavdelingen så jeg gikk opp dit først for å se meg om. Men da jeg kom til resepsjonen, sa resepsjonisten at rommet mitt var klart så jeg kunne få det med en gang hvis jeg ville. Og det sa jeg ja til. Utrolig mye mer avslappende å vente på rommet enn i ventehallen på poliklinisk. Restauranten for hotellet ligger i samme etasje, og all overnatting og alle måltider for meg er gratis! Det er bare utrolig, men sant. Rommet er passe stort og fint.

 

ROMMET

 

 

Annen del av rommet. Den åpne døra er inn til badet.

 

Litt av badet som hører til rommet.

 

Doen og dusjen på badet.

 

 

 

På etterkontrollen sa kirurgen at cellegiften hadde tatt bort alle mine kreftceller. Det er sjelden de hadde sett at en cellegiftbehandling har virket så godt som det har gjort på meg, sa han. I kveld burde jeg ta å feire, sa han. Så nå skal jeg være helt fri for kreftceller.

Jeg har fortsatt litt væske i såret, og huden min er blitt stedvis blå som følge av at det er mye blod i væsken. Sykepleier prøvde å tappe det ut, men blodet har levret seg for mye til at det ville komme ut noe. Men det vil løse seg opp etter hvert og da forsvinne av seg selv.

Så fikk jeg rekvisasjon til brystprotese. Da kan jeg få tak i en ”gummipupp” ( er vel egentlig av latex), og der er det forskjellige typer. Hadde tenkt en som kan festes til huden, for da kan jeg bruke mine egne BH`er. Men jeg må vente litt med å "lime" den på huset pga. såret.

 

Var også hos fysioterapeut i dag. Hun vil ha bedre bevegelighet i armen før strålingen. For under strålebehandlingen må jeg ligge med armen over og under hodet. Det får jeg ikke helt til enda. Derfor fikk jeg en rekvisasjon til fysioterapeut i Skien. Slik behandling er gratis i seks måneder etter operasjonen for meg. Jeg må finne og kontakte en selv fortest mulig, så jeg får trent meg opp til stråling den 1. mars.

 

Nå er det bare å kose seg resten av kvelden til jeg skal på stråleavdelingen i morra.