Idag morres ringte jeg fysioterapeuten, og sykepleierkontakten min (Nina) på radiumen. Hva skulle jeg gjort uten Nina? Hun ordner bestandig opp, oppmuntrer meg og gjør alt for oss pasienter.
Nina anbefalte meg å ringe poliklinikken i Porsgrunn (avdeling for endokrin/mamma-kirurgi) for de har mer kunnskap om dette enn legevakta. Så jeg ringte dit, og fikk time to timer senere!
Så nå har jeg akkurat vært der. Det var en lege + to sykepleiere som hjalp meg. Legen åpnet i selve såret ( med en tynn nål) på to forskjellige steder for å tappe ut væske, men ingenting kom ut. Hun mente at enten var det for tidlig å tappe eller så er væsken for tyktflytende til å komme ut. Jeg fikk ny time til torsdag for å kanskje tappe da og for å sjekke om det er antydning til infeksjon der de prøvde å tappe i dag. Nå er jeg under oppfølging og det er jeg utrolig glad og letta over!
 
De mente at jeg kanskje har tatt for sterke øvelser med armen, at det kan være grunnen til væskedannelsen. I Porsgrunn anbefaler de IKKE å løfte armen over hodet iallefall den første uka etter operasjonen, kun løfte til skulderhøyde.  På radiumen anbefalte de 2-3 øvelser ( èn øvelse er med strake armer over hodet). Jeg løftet armen over hodet dagen etter operasjonen pluss at jeg har tatt ganske mange forskjellige øvelser i tillegg til de 2-3. Det kan ha vært for tøft for såret.
Selv om jeg har væske nå ble jeg anbefalt i Porsgrunn idag og løfte armen til skulderhøyde noen ganger pr. dag.
 
Da jeg kjørte hjemover i dag, kom låta "Sometimes" med Donkeyboys på radioen. De sier "sometimes I need somebody who can make med feel allright".  Det passa bra akkurat da…….Smilefjes.   Hørte at Donkeyboys er nominert til tre (?)Spillemannspriser for bl.a. Beste Nykommer. Håper de vinner alle prisene de er nominert til!!