I dag har jeg fått væske i operasjonssåret. Det begynte plutselig med en hevelse på størrelse som en klementin ovenfor såret. Jeg trodde først at det var lymfødem, så jeg reiste ned til legevakta. Men jeg er ikke hoven i armen, derfor ser det ut til at det er sårvæske og/eller lymfevæske kun på brystet. Derfor ble det ikke tappet noe væske ut, for det kan gjøre det vondt værre med å starte en infeksjon. Så lenge jeg ikke har feber og huden ikke er rødflammete, fikk jeg beskjed om å ta det med ro, og ta smertestillende, så vil det gå over av seg selv.
 
Etter at jeg kom hjem fra legevakta ble det værre. Hevelsen, presset og smertene ble værre minutt for minutt, derfor ringte jeg både radiumen og vakthavende lege på sykehuset her i Skien. Jeg fikk komme ned på sykehuset her og fikk snakke med vakthavende kirurg. Men han ville heller ikke tappe ut noe mht infeksjonsfare. Så nå sitter jeg dørgende stille. Hevelsen er omtrent like stor som en liten pupp, men den er litt inntrykt der som det er sydd.
Jeg har trena armen ganske mye i det siste, så har jeg tatt litt forskjellige øvelser i tillegg til det jeg har fått beskjed om å gjøre. Vet ikke om det er årsaken til væskeansamlingen.  Nå skal jeg sitte i ro i helga, så får vi se om det blir bedre.