Har tenkt på om de siste bildene som jeg har lagt ut om de er for sterke for enkelte, om det er for mye sår og blod. Men jeg kan berolige de som synes bildene var ekle at det blir en stund til det blir slike bilder. Ikke sikkert det blir flere slike bilder i det hele tatt.
Nå har jeg gått på smertestillende konstant i seks dager, så nå er det på tide å få et klarere syn. Jeg ble bare svimmel og ør av tabelettene. Smilefjes som rekker tunge  I dag har jeg tenkt å ikke ta noen. Kjenner det stikker litt i stinga av og til, men det går bra.
 
I natt sovna venstre armen hele tida når jeg lå på høyre side. Det stikker for mye i stinga når jeg skal legge meg på venstre side, så det får jeg ikke til. Det blir mest å ligge på ryggen. Liker egentlig ikke det heller, for da får jeg vondt i ryggen. Skal ikke være enkelt nei……. Smilefjes
 
Jeg kjøpte meg BH i går på apoteket. Den er av et stretch-aktig stoff hele veien uten mulighet til å regulere verken bak eller over skuldrene. Den må dras over hodet. Den sitter ganske fast mot kroppen, og den løse puppen ligger ganske stille der den skal Smilefjes.
 
Det er mye sykdom hjemme hos oss nå. L-A ble syk natta før jeg skulle innover, Ronny hadde oppkast mens jeg var der, og M-A ble syk med oppkast dagen før jeg kom hjem. Syk  Så i dag er både jeg og M-A hjemme og ligger på sofaen. Oppgitt
 
Jeg skal til etterkontroll for å sjekke sår og arm den 16.feb. Frem til da må jeg trene armen og skal prøve å gå turer. I dag er det 10 minus, så da er jeg så pysete at jeg har ikke tenkt meg ut i dag så lenge jeg ikke må. Har ikke henta avisa i postkassa enda engang.