Foreløpig har jeg faktisk ikke hatt så hjemlengsel. Når formen har vært såpass daff som den har vært, har det vært deilig å være her og slappe av. Det var litt ensomt å være her i går på lørdagskvelden, men det hjalp med sjokolade, Grand Prix og at Ronny ringte. Telefonrør
 
Jeg har ikke hatt noe særlig vondt etter operasjonen. Det er takket være smertestillende tabeletter som jeg får automatisk med jevne mellomrom. Sykepleierene kommer med dosen min til den tid jeg skal ta dem. Hvis jeg ikke er på rommet når de kommer, står koppen med tabelettene klare på nattbordet mitt. Det stikker litt hvis jeg er for brå i bevegelsen, men det er ikke værre enn at det går.
 
Jeg har fått litt skriftlig informasjon fra Kreftforeningen, og så har jeg fått en løspupp. Den er av stoff med bomullsvatt inni. Det er en åpning bak så man kan fylle på mer bomull eller ta ut  noe alt etter som hvilken størrelse på puppen jeg vil ha. Så må jeg kjøpe meg en løsere BH i morra på apoteket. Vanlige BH`er blir for stramme for såret. Når jeg skal til neste kontroll den 16.feb kan jeg få en rekvisasjon til en spesialBH med innebygd pupp på den ene siden. Den koster rundt 700-800 ,- kr., så den er ganske dyr. Men jeg får dekket èn slik siden jeg har operert bort hele brystet. Å rekonstruere brystet blir det ikke snakk om før tidligst ett år etter strålingen. Såret må gro skikkelig og huden må bli helt fin igjen etter strålingen før å bygge det opp blir aktuelt. Jeg har snakket med ei dame som er her på avdelingen. Hun er her fordi hun har akkurat har rekonstruert ett bryst. Hos henne har de tatt hud, muskler og blodårer fra maven og laget et nytt bryst av det. Noen velger saltvann/silikonbryst. Hvilket metoder som kommer til å bli brukt på meg kommer an på om jeg har noe å ta av andre steder og hvordan såret og hulrommet ser ut når den tid kommer.
 
I morra blir det legevisitt. Hvis væske fra drenet er mindre enn 50 ml, får jeg lov å reise hjem. Drensfargen er mer lysere nå, ikke så mye blod. Det er fint å ligge på rom med ei som har hatt nøyaktig samme operasjon som meg. Vi utveksler erfaringer og følger med på hverandres fremgang.
 
I dag blir det en slapping off dag, med dampa laks til middag. Ikke værst det. Skal prøve å gå ned til 1.etasje i trappa i dag. Formen er fin, men jeg blir fort sliten og svimmel. Men den trappa har jeg som mål å greie i dag. Smilefjes