Det fins engler her på sykehuset også. Og det er de ansatte her. De står på og passer på oss 24 timer. Hvis vi er sengeliggende kommer de med mat, og tilogmed smører på brødskiva for meg. De vasker oss hvis vi ikke klarer det selv, og de går ved siden av meg i gangen hvis jeg er svimmel. I går da jeg fikk blodtrykksfall kom legen inn ikke bare en gang, men tre ganger i løpet av kvelden kun for å sjekke at det gikk bra.
 
I dag har jeg fått i meg litt lite væske, så nå får jeg saltvann intravenøst, og det har hjelp betraktelig på formen og svimmelheten. Nå i kveld er det deilig å kjenne seg såpass mye bedre.
Jeg har TV på rommet, og det har blitt mye TV-titting i dag. Gangen her er ganske lang, så jeg orker bare å gå fram og tilbake før jeg må legge meg igjen.
 
Legen som var innom i dag morres nevnte at jeg kanskje blir her til mandag. Han ville at det ikke skal komme så mye væske fra drenet før jeg reiser hjem. I drenet er det forresten mer blod enn jeg hadde forestilt meg på forhånd. Hele posen blir blodfylt. Jeg har fått pakka den inn i en pose så jeg slipper å se den. Jeg blir svimmel av å se så mye blod på en gang.