De som har barn i huset, har sikkert hørt om The Jonas Brothers. De synger en sang om å "Live to party".  Fest
 
I dag regner det ned i bøtter her, og det er en helt vanlig søndag. Men denne dagen kan absolutt bli en fest. Kommer bare an på hva man gjør ut av det selv, og hva man synes selv er viktig å bruke tid på – hva man prioriterer. Jeg mener at man får tid til det man har lyst til. Enkelte ting tar man seg bare tid til på bekostning av andre ting som kan vente. Men min erfaring er også at de fleste timene i døgnet går til ting man MÅ gjøre uten at man har lyst til det (eller MÅ man det?), feks jobb, vaske hus eller andre ting. Kunsten da er å gjøre også disse timene til en "fest". Eller iallefall være fornøyd med det man har og fornøyd med det man gjør.
 
 
Merker i dag at jeg har vært mye hjemme i det siste, tuslende rundt i pysjen. Kunne tenke meg en "fest" idag, pynte meg litt, ta på høye hæler og fixe mitt lange bølgete hår……… Wink.
 
Slik som livet mitt lett blir nå når jeg har det som jeg har det nå, er at livet blir satt litt på vent. Det blir mange dager inne, hjemme. Mange ting blir utsatt til jeg blir frisk. Men slik er det, og for en periode er det greit, jeg har akseptert det.
 
Dagen i dag har jeg tenkt å gjøre mest mulig til en "fest". Det blir inne, stearinlys, og juleverksted med jentene. Skal lage nisser, kurver, hjerter og annet julepynt i alle farger og fasonger. Det blir en koselig.  Etterpå blir det en god middag ( så har jeg litt rødvin i kjøleskapet Smilefjes).  (Ja, jeg har rødvinen i kjøleskapet, for jeg liker den best kald.)