Da har jeg fått litt muskel- og leddsmerter igjen, men det er ikke så veldig kraftig som det var forrige gang. Forrige lørdag etter dosen hadde jeg sterkere bivirkninger enn jeg har i dag. Holder det litt i sjakk nå med Ibux. Har lagt opp en "taktikk" nå med å "late som om" jeg ikke har smerter. Istedenfor å gå å kjenne etter hele tida hvor jeg har vondt og når jeg har vondt for å ta Ibux, prøver jeg å gjøre vanlige dagligdagse ting, og gå igjennom dagen med å fokusere på andre ting. Har jeg vondt, så har jeg vondt og tar en Ibux, men lar det være med det. Men jeg er likevell avhengig av å ta Ibux med jevne mellomrom for at jeg skal fungere sånn passe og greie "taktikken".
 
Så skal jeg ned på Sykehuset Telemark her i Skien til mandag for 7.dose. Det at jeg får doser hver mandag skal gjøre bivirkningene mindre. Vet ikke om jeg får like store doser hver mandag, eller om de blir "jevnt fordelt" på ukene. Jeg har legetime til mandag før jeg får dosen, får vel vite mer da. Jeg skal likevell følge oppsatt plan på Radiumen den 30. nov. og 22.des.
 
I helga er det forresten Paraply – vær. I går kveld kom det er tynt lag med snø på bakken som antagelig regner vekk igjen i dag. Tusler rundt i pysjen og har ikke planer om å gjøre så mye idag. Wink      GOD HELG!