Det er litt andre bivirkninger denne gangen, som jeg ikke har hatt før, og da blir det litt mer skremmende kanskje. Nå har feks huden på hendene (spesielt på høyre hånd) begynt å klø, huden er rødflekkete, det blir blemmer som tilslutt blir til små sår som det tar lang tid å bli bedre av. Det beste er visstnok å smøre seg med en god, parfymefri krem.
 
Samtidig er tannkjøttet veldig sårt. Det blir små sår, det blør når jeg pusser tenna, det blir stedvis hovent og ømt. Så jeg bruker munnskylling med klorhexidin for å hindre at det kommer flere sår.
 
Jeg har litt muskel- og leddsmerter som henger igjen, og så får jeg veldige frysetokter. Var ute å kjørte bil i går (skulle egentlig ikke har kjørt da, men jeg ville fortest mulig hjem for å ta en Ibux). Mens jeg kjørte begynte jeg å fryse noe voldsomt. Kroppen rista, jeg klapra med tennene, armene rista. Jeg satte på varmen på fullt og jeg hadde også på setevarmen. Jeg kjente jeg ble glovarm i ryggen, men det hjalp ingenting, jeg fortsatte å riste. Det roa seg etter at jeg kom hjem og fikk tatt den tabeletten.  Enten jeg tar Ibux eller Paralgin Forte får jeg en veldig god varme i kroppen, som ikke bare tar bort smertene, men også får meg til å slappe av. Smilefjes som rekker tunge 
 
Både jeg og m-a har litt vondt i armen i dag etter svineinfluensavaksinesprøyta i går. Gjør litt vondt når jeg løfter armen over hodet og bruker den til tungt arbeid.
 
Tross for alle bivirkningene som herjer i kroppen nå, prøver jeg å ikke fokusere på det så mye. Særlig ikke sammen med barna. Skal de høre på min klaging hver dag, blir det ikke noe koselig for dem.