Det er dag tre etter siste dose, og foreløpig går det veldig bra. Jeg bringer og henter selv i barnehagen, lager middag og pusler i huset.
De bivirkningene som skulle kommet ( kan komme mer i dag, kanskje) med prikkinger i fingrer og tær, og muskel- og leddsmerter er foreløpig ikke så fremtredende. Jeg har litt rødhet i ansiktet og halsen, og får varmetokter. Og jeg har tidvis litt vondt i nakken/skuldrene. Men det er så lite at det nesten ikke kan nevnes. Allergimedisinene mot disse bivirkningene skal jeg slutte med i kveld etter beskjed fra legen, kanskje jeg merker mer i morra, da.
 
Lindex selger forresten klær i disse tider (Pink Collection) designet bl.a. av den svenske modellen Emma Wicklund der litt av inntektene fra salget går til Rosa Sløyfe aksjonen.
 
Taxisjåføren som kjørte meg til bussen om mandagen fortalte at både mora og bestemora hans har hatt brystkreft. Så han visste litt om hvordan jeg hadde det. Når jeg forteller om sykdommen min til kjente og ukjente får jeg ofte høre om andre i lignende situasjon, noe som jeg synes er interesant. Kreftforeningen har en egen side på Facebook som jeg er medlem av, og der også er det veldig mange som forteller om sin situasjon. Man velger selv hvor mye og hva man vil skrive på siden, men å chatte og utveksle erfaringer med andre gir meg mer kunnskap og pågangsmot. Det er mange tanker og spørsmål som kan dukke opp fra tid til annen. Via denne siden på Facebook kan man også stille spørsmål til Kreftforeningen. Jeg velger å skrive litt innlegg nå og da på denne siden, eller så letter jeg huet mitt her på bloggen.