Nå er det dagen etter, og jeg sitter allerede i sofaen.
 
Jeg fikk en ny type cellegift  (heter Taxotere) i går, fordi jeg har hatt så god respons på den andre typen jeg har hatt til nå.
Kulen i brystet er gått ned fra ca. 9 cm til ca. 5,5 cm ( målt utenpå brystet) Tidligere var det èn stor klomp, men nå har cellegiften delt klumpen opp i mindre små klumper. Den største klumpen er nå 1 cm i diameter. Så har jeg flere stykker av disse små som tilsammen måler ca 5,5 cm målt utenpå brystet. Siden denne samling av klumper er såpass stor enda, har jeg fått tre nye doser til med cellgift. Den siste av disse blir den 22.des. (altså tett opp til julaften). Denne dagen har jeg fått en dobbelttime hos legen, for da skal vi diskutere operasjonen, som antagelig blir i januar en gang.
 
Denne nye typen med cellegift gir andre bivirkninger enn tidligere. Jeg blir ikke kvalm av denne typen!! Det er et megapluss. Men jeg ble kvalm denne gangen da jeg satte meg i stolen klar for cellegift. Jeg kasta opp og var ikke i slag. Men det er en psykisk reaksjon. Men jeg kan få allergiske reaksjoner som hetetokter, varmefølelse i ansiktet, utlett og kløe. Jeg fikk en slik allergisk reaksjon mens jeg fikk dosen, jeg ble rød på halsen og klødde litt i ansiktet. Da ble medisineringen stoppet og jeg fikk allergimedisin før medisineringen fortsatte. I værste fall kan man få allergik sjokk med blodtrykksfall. Derfor skal det alltid være en lege tilgjengelig ved første gangs medisinering av denne type cellegift. Legen var innom et par ganger for å sjekke meg, pluss at to av sykepleierene satt hos meg hele tiden for å følge med.
 
En annen bivirkning jeg kan få er prikking, stikking i henda/fingrene og i tærne. Noen sier at det er som å gå på nåler. Og så kan jeg få ledd- og muskelsmerter. Dette kommer et par dager etterpå, varer i to-tre døgn og forsvinner igjen.  I tillegg kan jeg få negleforandringer, "bulkete"/derformerte negler. I sjeldne tilfeller har noen mista noen negler.
 
Er foreløpig i fin form, litt ør og småslapp, og det suser i hue. Men jeg er oppe og tusler i pysjen Smilefjes .