Formen er  litt bedre, og da blir tankegangen litt bedre også.  Det presser ikke så i huet lengre. Smilefjes
Begynner automatisk å planlegge saker og ting i fremtiden når det går bedre. Ble betenkt i går da jeg hørte at Patrick Swayze ( du vet han i "Dirty Dancing") døde av skjoldbrukskjertelkreft. Men det er forkjellige typer av kreft og forskjellig sykdomsbilde. Har ikke sett for meg noe annet utfall av min sykdom enn at jeg skal bli frisk.
 
Men jeg har enda ikke kommet meg ut i skogen. Og i dag med DET fine været, også. Sol 
 
Leser her og der at det blir forsket mye på brystkreft nå.  Kopier og lim inn denne linken (en artikkel i VG) i nettleseren din for å lese litt av det de forsker på  :  http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=589602 .
På Radiumen har de sagt at det er ikke alt man vet om brystkreft enda – årsaker, behandling, etc.
En av årsakene jeg har fått vite om, er østrogennivået i kroppen. Om man har tatt ekstra østrogentilskudd, P-piller m.m. Å ha eller har hatt for mye østrogen er ikke positivt i forhold til brystkreft.
Da begynner jeg å tenke på prøverørsbehandlingen som jeg gikk igjennom i 2004. Da måtte jeg ta daglige sprøyter med forskjellige hormoner for å øke eggeproduksjonen. Ikke sikkert det har hatt noe å si, men det kan man ikke vite sikkert.
Årsaken til at akkurat jeg har fått det, vil vi aldri få vite. Det er heller ikke brystkreft i min familie.
 
Visste du forresten at ut av alle brystkrefttilfellene i Norge, er ca. 13% av dem menn?  I 2007 var det 25 000 som fikk kreft (alle krefttypene samlet) i Norge. Det er ganske mye, på ett år. Og stadig stiger det antallet.