I dag er det dag 5 siden min første dose. Diverse bivirkninger er der, som feks frysninger, konstant trykk og tung i hodet, slapp og sliten, ør i hodet.  Vet ikke om det er en bivirkning eller om jeg har slappa av for mye i stresslessen. Men jeg har veldig vondt i leggene om natta. Sover dårlig på grunn av det. Og i dag verker det i hofta og beina. Men fra i går av fikk jeg tilbake matlysten. Nå spiser jeg vanlig mengde og kanskje litt til. Blir fortere sulten etter et måltid. Det er også noe legen sa til meg, at noen legger på seg under en cellegiftkur. Godt å ha noe å tære på hvis jeg får en kaste-opp-runde igjen, så foreløpig er jeg ikke redd for å legge på meg.
Men mat med mye sukker eller salt, har jeg ikke lyst på. Èn av bivirkningene er at smakssansen blir forandret. Det jeg likte før smaker ikke det samme. Mat med mye sukker eller salt smaker veldig sukker – eller saltholdig.
Prøver å drikke så mye vann som mulig, det er alfa og omega. Har enda ikke drukket Kaffekopp (kaffe), men tenkte jeg skulle prøve en kopp etterpå. Wink